GaragePark: flexibele huisvesting tegen lage kosten

Magazines | Utrecht Business Nr 5 - 2013 | Lees volledige uitgave online

GaragePark biedt flexibele huisvesting tegen lage kosten

Neem gratis de

proef op de som

Ondernemers in Midden-Nederland hebben sinds kort een alternatief voor dure bedrijfsruimte. GaragePark realiseert in Nieuwegein een minibedrijventerrein met units in de vorm van garageboxen. De flexibele opzet en indeling zorgen voor bijna onbeperkte gebruiksmogelijkheden. De units zijn beveiligd, 24/7 toegankelijk en zowel te huur als te koop tegen een aantrekkelijk tarief. GaragePark blijkt een schot in de roos. Het vertrouwen van initiatiefnemer Rick Venema in het concept is zelfs zo groot dat regionale ondernemers kosteloos een unit mogen proberen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder.

Ondernemers willen flexibel zijn. Zij opereren steeds vaker vanuit huis of werken in the cloud. Dure bedrijfs- of kantoorruimte is dan niet nodig. Wel bestaat vaak behoefte aan een tijdelijke of vaste locatie voor opslag, showroom of atelier. GaragePark heeft het antwoord op die vraag met zelfstandige units in de vorm van multifunctionele garageboxen.

Geheel gebruiksklaar

De nieuwste locatie van GaragePark bevindt zich op bedrijvenpark De Liesbosch in Nieuwegein. Gunstig gelegen nabij de A12 zijn hier inmiddels 60 boxen gerealiseerd. Dat worden er in totaal 180. De units hebben verschillende afmetingen en kunnen gekoppeld worden, zodat voor bijna elke ruimtevraag een passende oplossing is. De betonnen boxen zijn volledig gebruiksklaar; voorzien van stroom, verlichting plus eigen brand- en inbraakalarm. Elke unit heeft een officieel huisnummer en postadres. Onderhoud wordt centraal geregeld, er is een actieve VvE en een helder huishoudelijk reglement.

Onbeperkte mogelijkheden

GaragePark is dag en nacht toegankelijk en auto’s kunnen tot vlak voor de unit rijden. Sanitaire voorzieningen zijn aanwezig. Door de flexibele opzet zijn de boxen een uitkomst voor een brede groep ondernemers. De lange lijst met opties zorgt ervoor dat een unit geheel naar wens kan worden ingericht. Hierdoor ontstaat bijvoorbeeld een prima plek om de voorraad van een webwinkel droog en veilig op te slaan. Ook kunnen boxen worden gebruikt als werkplaats, showroom of kantoor. Kortom: de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Ook bij het verwerven van de units is flexibiliteit het sleutelwoord. Al vanaf € 179,- per maand is een box te huur, de koopprijzen starten bij € 14.990 v.o.n. (excl. BTW). Ondernemers die een unit aanschaffen, kunnen een beroep doen op 28% kleinschaligheidsaftrek. Dat maakt de investering extra aantrekkelijk.

Uniek aanbod

Een groeiend aantal gebruikers weet de flexibele huisvesting van GaragePark op waarde te schatten. Op haar vijf locaties staat ruim 525 units; meer parken zijn in voorbereiding. Initiatiefnemer Rick Venema is overtuigd van de meerwaarde van zijn innovatieve vastgoedconcept. Zo overtuigd zelfs dat hij ondernemers in Midden-Nederland uitnodigt om er gratis kennis mee te maken. Meer weten over dit unieke aanbod? Bel 030-7440765 of mail info@garagepark.nl voor een afspraak. n

BEDRIJFSPROFIEL

GARAGEPARK NIEUWEGEIN IN HET KORT

* Opslag- en businessunits van 17 tot 80 m2

* Uitstekend bereikbaar, 24/7 toegankelijk

* Optimale inbraak- en brandbeveiliging

* Inclusief verlichting en stroomaansluiting

* Eigen huisnummer (postadres)

Alle actuele informatie is te vinden op www.garagepark.nl

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement