Utrecht Bereikbaar Pas krijgt vervolg

Magazines | Utrecht Business Nr 5 - 2013 | Lees volledige uitgave online

Alternatief voor de file

Utrecht Bereikbaar Pas

krijgt vervolg in 2014

VNO-NCW Utrecht is blij dat de Utrecht Bereikbaar Pas een vervolg krijgt. De Utrecht Bereikbaar Pas is onderdeel van het programma Utrecht Bereikbaar: een samenwerkingsverband dat in 2008 werd gestart door wegbeheerders, overheden en bedrijfsleven. De pas wordt volgend jaar voortgezet door Qbuzz en Mobility Card Services onder de naam QB Pas. Met deze pas kunnen medewerkers van bedrijven en instellingen voordelig reizen met bus en tram in en rond Utrecht.

Eind dit jaar eindigt het programma Utrecht Bereikbaar, waarvan VNO-NCW Utrecht een van de initiatiefnemers was. Hiermee eindigt ook de pas in z’n huidige vorm. De afgelopen vijf jaren kozen 700 werkgevers en 20.000 werknemers jaarlijks voor de Utrecht Bereikbaar Pas, als voordelig alternatief voor de file. De roep om een vervolg was helder. Om daaraan te voldoen, hebben de nieuwe vervoerder Qbuzz en Mobility Card Services (het bedrijf dat de afgelopen jaren de uitvoering van Utrecht Bereikbaar Pas verzorgde) de handen ineen geslagen. Met de QB Pas als resultaat.

Goedkoop en gemakkelijk

Met de QB Pas kunnen werknemers in de regio Utrecht in 2014 blijven reizen zoals ze gewend waren. De kaart biedt zeven dagen per week toegang tot bus en tram van Qbuzz in en om Utrecht, vanaf € 205,- excl. BTW per kalenderjaar. Dit is niet alleen goedkoop maar ook gemakkelijk: in- en uitchecken is niet nodig, het tonen van de pas is voldoende. Werkgevers kunnen

de QB Pas voor hun personeel aanvragen via

www.qb-pas.nl. Meer informatie is ook te

vinden op www.utrechtbereikbaar.nl. n

STERK BEDRIJFSLEVEN VOOR EEN STERKE GEMEENTE

In maart 2014 vinden gemeenteraadsverkiezingen plaats. In de brochure ‘Een sterk bedrijfsleven voor een sterke gemeente’ staan tien programmapunten van MKB-Nederland en VNO-NCW voor een sterke lokale groeiagenda. Blijf investeren, zet de rem op lokale lasten en dring de winkelleegstand terug. Deze en nog zeven andere programmapunten wil VNO-NCW meegeven aan de politieke partijen die zich opmaken voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2014. Want een sterk ondernemersklimaat zorgt voor een bloeiende gemeente, met voldoende werkgelegenheid. Bedrijven scheppen banen, zorgen voor een levendige gemeente en centrum en sponsoren lokale initiatieven. Ondernemers hebben daar een lokaal bestuur voor nodig met een sterke economische agenda, die groei stimuleert en onnodige belemmeringen wegneemt of voorkomt.

VNO-NCW NIEUWS

AGENDA VNO-NCW

7 november

VNO-NCW Midden - Hoe om te gaan met een klant in zwaar weer

19 november

VNO-NCW Midden - Algemene Ledenvergadering VNO-NCW Midden

20 november

VNO-NCW - Broodje B lunchbijeenkomst - Malietoren Den Haag

26 november

HR-Kring VNO-NCW Midden -

actuele onderwerpen

28 november

VNO-NCW Utrecht - Bedrijfsbezoek bij HEMA distributiecentrum

www.vno-ncwmidden.nl/utrecht

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement