Voetbalbolwerk als unieke evenementenlocatie

Magazines | Utrecht Business Nr 3 - 2017 | Lees volledige uitgave online

Een nieuwe naam die de samenwerking benadrukt tussen vertrouwde partijen. Met Galgenwaard Events brengen FC Utrecht en Maison van den Boer het stadion als toplocatie voor bijeenkomsten en evenementen nog nadrukkelijker onder de aandacht. "Alle randvoorwaarden kloppen hier," zegt Bart Oudenhoven. Belangrijkste troef: het stadion zelf.

FC Utrecht en Maison van den Boer starten Galgenwaard Events

Voetbalbolwerk als unieke evenementenlocatie

Maison van den Boer is verantwoordelijk voor alle food & beverage in Stadion Galgenwaard. Tijdens wedstrijddagen voor de gasten van FC Utrecht, op alle overige momenten als faciliterende specialist voor de ruimtes in het stadion. Het 110-jarig familiebedrijf heeft een ijzersterke naam als evenementencateraar in het luxe segment. "Daarnaast beschikken we over een aantal vaste locaties," meldt vestigingsmanager Bart Oudenhoven. "Waaronder de Beurs van Berlage, Studio 21 en het Circustheater Scheveningen. En naast Stadion Galgenwaard is Maison van den Boer bijvoorbeeld ook actief in de Amsterdam Arena en het Philips Stadion."

Krachtige pijlers

Om het gebruik van het stadion buiten wedstrijddagen te intensiveren, is recent Galgenwaard Events gepresenteerd. Hiermee krijgt het bestaande partnership tussen FC Utrecht en Maison van den Boer via 1 aanspreekpunt een nieuwe vorm. "Als cateraar en evenementenorganisator hebben wij een landelijk profiel. Met de nieuwe naam opereren wij nu onder de vlag van deze bijzondere Utrechtse locatie. De kwaliteit en het hoge gastvrijheidsniveau van Maison van den Boer blijven onverminderd krachtige pijlers." Galgenwaard Events richt zich op bijeenkomsten van twee tot 2.500 personen. "Voor regionale en landelijke organisaties, maar ook voor de particuliere markt hebben we veel te bieden. Onderzocht wordt zelfs of het stadion in de toekomst tijdens de zomerstop gebruikt kan worden voor een concert of gala."

Gunstig gesternte

Galgenwaard Events start onder een gunstig gesternte. "FC Utrecht is hot en alle randvoorwaarden kloppen hier," stelt Oudenhoven. "De afgelopen periode ondergingen de tweede en derde etage van het stadion een ware metamorfose. De ruimtes kregen een volledig nieuwe inrichting en de complete audiovisuele voorzieningen zijn uitgevoerd volgens de laatste stand van de techniek. Samen met de centrale ligging en de goede bereikbaarheid maakt dit Galgenwaard tot een ideale locatie."

Onderscheidend element

Belangrijkste troef is echter het stadion zelf. "Al kom je er zoals ik vrijwel elke dag, het blijft een unieke plek. De sfeer en uitstraling van dit voetbalbolwerk voegen een onderscheidend element toe aan elke bijeenkomst. Of het nu gaat om een boardmeeting in een van de skyboxen, een congres met aansluitende parallelsessies of een bijzonder bruiloftsfeest."

Voor meer informatie:

www.galgenwaardevents.nl

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement