Business Ontmoet Business: inspirerende BOB-bijeenkomsten

Magazines | Utrecht Business Nr 3 - 2017 | Lees volledige uitgave online

Business Ontmoet Business

Inspirerende BOB-bijeenkomstEN LOCATIE RESTAURANT DE MARKIES

Op woensdag 10 mei waren

BOB-leden en andere geïnteresseerden van harte welkom bij Restaurant De Markies in Woerden, waar zij zich konden laten inspireren door de presentatie van

Rob de Haas van Ongewoon

Goed Vergaderen. Tijdens zijn presentatie 'Stop eindeloos kletsen, ga ongewoon goed vergaderen' vertelde hij hoe je vergaderingen superbelangrijk maakt en ervoor zorgt dat iedereen gelukkiger wordt.

Uit onderzoek van De Haas blijkt dat bijna een kwart van de werktijd en 10 procent van het budget opgaat aan vergaderen. En die tijd wordt bovendien niet effectief gebruikt, aangezien het vaak voorkomt dat mensen zich niet voorbereiden, te laat komen of zelfs helemaal niet komen opdagen. Om het bedrijfsleven vooruit te helpen ontwikkelde hij Ongewoon Goed Vergaderen, een slimme vergadermethode waarmee de collectieve denkkracht in organisaties optimaal benut wordt. De spreker begon zijn presentatie met de vraag wat de grootste vergaderfrustraties onder de aanwezigen waren. Vervolgens ging hij nader in op het fenomeen vergaderen en hoe je de grootste pijnpunten weg kan nemen.

Goed verzorgd diner

De Markies serveerde na afloop van de presentatie een goed verzorgd diner. Daarna was er de gelegenheid om te netwerken onder het genot van een drankje. Het team van Business Ontmoet Business bedankt Rob de Haas en alle deelnemers voor hun aanwezigheid en De Markies voor de gastvrijheid.

Restaurant de Markies

Valk Boumanlaan 61

3446 GG Woerden

0348-431399

info@restaurantdemarkies.nl

www.restaurantdemarkies.nl

Karline vertelde de aanwezigen bevlogen over de inner stance, de houding die je aanneemt in het leven. Oftewel: hoe je je leven leidt, welke keuzes je maakt, hoe je bent ten opzichte van jezelf, anderen om je heen en de uitdagingen die op je pad komen. Inner Stance coacht naar de transformatie van de inner stance, zodat de keuzes die je in de toekomst maakt leiden tot datgene waar je altijd van hebt gedroomd.

Oud London serveerde na afloop van de presentatie een zeer smaakvol diner. Zo kregen de deelnemers ruimschoots de gelegenheid om te netwerken. Het team van Business Ontmoet Business bedankt Karline Scheer en alle aanwezigen voor hun aanwezigheid en Oud London voor hun gastvrijheid.

Hotel Restaurant Oud London

Woudenbergseweg 52

3707 HX Zeist

0343 491245

info@oudlondon.nl

www.oudlondon.nl

LOCATIE HOTEL RESTAURANT OUD LONDON

Op 4 juli vond de BOB Midden-Nederland plaats bij Oud London in Zeist, waar Karline Scheer, High-End Result Coach en eigenaar van Inner Stance Utrecht, de aanwezigen liet zien hoe je je persoonlijke en zakelijke leven naar een hoger level kunt tillen.

VOLGENDE BOB-BIJEENKOMST

Binnenkort vindt er weer een BOB-bijeenkomst plaats op een prachtige locatie in Midden-Nederland.

De spreker en locatie worden z.s.m. bekend gemaakt. Blijf op de hoogte via www.bobmiddennederland.nl

SFEERVOLLE LOCATIES GEZOCHT!

Heeft u een sfeervolle locatie die als decor voor een Business Ontmoet Business-bijeenkomst kan dienen, of bent u een gastspreker met een interessant onderwerp waar de ondernemers in Midden-Nederland beslist van zouden moeten weten? Wij zijn nog op zoek naar locaties en sprekers. Ook kunnen we altijd leuke goodies gebruiken om de deelnemers cadeau te doen. Neem contact op met Marie-Louise van Heeckeren: marie-louise@vanmunstermedia.nl

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement