Volvo V90

Magazines | Utrecht Business Nr 3 - 2017 | Lees volledige uitgave online

Volvo V90

Dealer: Verkerk Utrecht B.V.

Afgevaardigde tijdens testdag: Quincy Allee

T.N. van Zutphen

"Rijk qua comfort en met een weldadige uitvoering. Echt een fijne reisauto. Het zitcomfort is zeer goed en het navigatie- en audiosysteem is prima bedienbaar en ruim uitgevoerd. De prijs is stevig, maar daarvoor heb je wel kwaliteit en veiligheid. Een keurige auto!"

Marc Tempel

"Een zeer comfortabele reisauto. Een bijzonder multifunctioneel touchscreen en heerlijke stoelen. De zittingen zijn perfect, geschikt voor vele kilometers. Het verticale scherm is erg handig en alle extra visuele middelen zijn perfect individueel instelbaar. De prijs is flink, maar daarvoor heb je wel veel auto. Een zeer complete en luxe auto die ook zeer geschikt is voor grote afstanden. Ik heb echt respect voor de ontwerpers."

Linda Holterman

"Een mooi design en zeer comfortabel. Degelijk en een echte zakenauto. De stoelen zijn top, net als de audiomiddelen en het navigatiesysteem."

Jeroen Sölner

"Schitterende auto, stoer en groot. Bij het wegrijden werd ik echt verrast. De hulpcamera voor het achteruitrijden zijn we al gewend, maar bij de Volvo zag ik de auto van bovenaf op het scherm. Alsof er een drone boven vloog en de auto filmde. Echt heel gaaf en daardoor heel makkelijk ergens wegrijden of in parkeren. De volgende verrassing was dat deze auto uitgerust was met een Intellisafe pakket en hierdoor zelf kon sturen. Ik kon met mijn bijrijder kletsen en de auto reed gewoon veilig door. Dat was echt bizar maar hoe gaaf om dit een keer mee te maken."

Specificaties

Merk: Volvo

Model: V90

Type: D4 Inscription

Transmissie: Automaat

Cilinderinhoud: 1969 cc

Vermogen: 190 pk

Koppel: 400 Nm

Verbruik: 1 op 22,2

Acceleratie: (0 tot 100 km/u) 8,5 sec

Topsnelheid: 225 km/u

Uitrusting: Inscription line,

Intro line, Bowers en

Wilkins Audio

Verkoopprijs: ? 75.365,-

Leaseprijs : ? 831,14 (full operational,

obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanaf prijs: ? 48.995,-

Auto geleverd door:

Verkerk Volvo

Hudsondreef 54 - 3565 AV Utrecht

T 030 2660244 - www.verkerkvolvo.nl

"Rijk qua comfort en met een weldadige uitvoering. Echt een fijne reisauto."

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement