Renault Koleos

Magazines | Utrecht Business Nr 3 - 2017 | Lees volledige uitgave online

Renault Koleos

Dealer: Hans Jongerius

Afgevaardigde tijdens testdag: Brian Kleij

Maarten Verweij

"De auto heeft mij positief verrast. Het is een Fransman die rijdt als een Duitser en dat bedoel ik heel positief! De afwerking is prima, enig minpuntje vond ik een stuk plastic op het dashboard, dat spiegelde. Het zitcomfort van de Franse auto's is altijd prima en dat geldt ook weer voor deze Koleos. Een serieuze concurrent voor bijvoorbeeld de Q5. De prijs-kwaliteitverhouding is in mijn ogen prima."

Eelco Bekker

"Een nette auto en de stoelen bieden prima ondersteuning. Het comfort is van hoog niveau. Ik vind het een relatief dure auto, maar dan zit wel alles erop en eraan, zelfs vierwielaandrijving."

Dirk van Hamersveld

"Een top-auto! Renault heeft zich echt verbeterd. Zelf vind ik het weinig geld voor heel veel auto, die ook nog eens veel ruimte biedt."

Jeroen Sölner

"Een heel fijne auto, die vanaf het eerste moment heel vertrouwd rijdt. Mooie

Materialen en veel extra opties. Qua entertainmentsysteem biedt hij het nieuwste van het nieuwste. Veel mogelijkheden en een groot scherm. De bediening is eenvoudig, wat zorgt voor extra veiligheid. Deze auto is ook ideaal als gezinsauto: ruim, comfortabel, modern en goed om te zien."

Specificaties Merk: Renault Model: Koleos Type: DCI 175 4x4 Initiale Paris Transmissie: Automaat Cilinderinhoud: 1995 cc Vermogen: 175 pk Koppel: 380 Nm Verbruik: 16,9/100 km Acceleratie: (0 tot 100 km/u): 9,5 sec Topsnelheid: 201 km/u Uitrusting (speciale opties): Pack Winter, Panoramisch dak Verkoopprijs: ? 58.345,- Leaseprijs: ? 1.177,- (full operational, obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw) Vanafprijs: ? 42.790,- Auto geleverd door: Hans Jongerius Renault & Dacia Touwslagersweg 16 - 3449 HX Woerden T 0348 435700 - www.hansjongerius.nl

"Deze auto is ook ideaal als gezinsauto: ruim, comfortabel, modern en goed om te zien."

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement