Renault Scenic

Magazines | Utrecht Business Nr 3 - 2017 | Lees volledige uitgave online

Renault Scenic

Dealer: Hans Jongerius

Afgevaardigde tijdens testdag: Brian Kleij

Eelco Bekker

"Deze auto heeft me absoluut positief verrast. De stoelen zijn lekker zacht en het audio- en navigatiesysteem zijn prima. Dat geldt overigens ook voor de prijs-kwaliteitverhouding. Een reden om deze auto aan te schaffen zou bijvoorbeeld de ruimte kunnen zijn, die is namelijk meer dan flink. Eerlijk gezegd ben ik in beginsel niet echt een Renault-fan, maar al met al is dit gewoon een goede auto."

Mirjam Buitendam

"Een zeer ruime auto, met veel comfort. Een degelijke en veilige wagen die ook nog eens prettig rijdt. Voor de prijs krijgt je een complete auto. De stoelen zijn aangenaam en goed instelbaar naar je persoonlijke voorkeuren. De park assist is prettig en persoonlijk vind ik de 'two tone kleurstelling' fraai."

Jeroen Sölner

"Ik was vooraf was sceptisch, maar ben aangenaam verrast door de Renault Scenic. Hij is comfortabel en biedt erg veel ruimte. Ook over de prijs-kwaliteitverhouding kan ik alleen maar positief zijn."

Savas Atila

"Hij ziet er niet alleen sportiever uit dan voorheen, zo rijdt 'ie ook. De besturing is licht en direct, waardoor deze auto heel wendbaar aanvoelt.

Vering en demping zijn comfortabel afgestemd, fijn bij verkeersdrempels. Door de soepele onderstelafstemming helt de auto in bochten zoals je van een MPV kan verwachten - merkbaar, maar niet hinderlijk.

Specificaties Merk: Renault Model: Scenic Type: TCE 130 Intens Transmissie: Handgeschakeld Cilinderinhoud: 1198 cc Vermogen: 130 pk Koppel: 205 Nm Verbruik: 17,2 l/100 km Acceleratie: (0 tot 100 km/u): 11,4sec Topsnelheid: 195 km/u Uitrusting (speciale opties): Pack Easy Park assist, Two tone kleurstelling Verkoopprijs: ? 31.775,- Leaseprijs: ? 607,- (full operational, obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw) Vanafprijs: ? 26.690,- Auto geleverd door: Hans Jongerius Renault & Dacia Touwslagersweg 16 - 3449 HX Woerden T 0348 435700 - www.hansjongerius.nl

"Het interieur is prachtig. Je krijgt met deze auto echt waar voor je geld."

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement