Renault Megane Estate

Magazines | Utrecht Business Nr 3 - 2017 | Lees volledige uitgave online

Renault Megane Estate

Dealer: Hans Jongerius

Afgevaardigde tijdens testdag: Brian Kleij

Jasper van den Breul

"Stabiel op de weg en rijdt zeer makkelijk. Het navigatiescherm is mooi. Weer eens wat anders dan breedbeeld, erg speels. Een zeer compleet systeem. Sowieso zitten alle extra's op deze auto. Voor dit geld echt een prima wagen."

Marc Tempel

"Zeer veel auto in deze prijsklasse. Comfortabel en sportief gelijnd. De stoelen zijn ook sportief, maar wel wat laag. Het navigatie- en audiosysteem werkt snel en effectief. De prijs-kwaliteitverhouding is goed. Menig auto met deze uitrusting kost veel meer. Deze GT-Line uitvoering is zeer compleet en zorgt echt voor de uitrusting van een klasse hoger. Een prima auto voor het gezin of voor de zakelijke markt."

Jeroen Sölner

"Deze Megane heeft een indrukwekkende uitrusting, tegen een zeer schappelijke prijs. Bovendien rijdt 'ie lekker sportief en heeft 'ie ook nog eens meer dan voldoende ruimte. Prima auto!"

Savas Atila

"Een mooie representatieve (gezins)auto. Met het rijgedrag, comfort, veiligheid en afwerking zit het helemaal goed! Hij beschikt over een fantastisch display (radio/navigatie) dat een beetje doet denken aan het display van een Tesla. Ook over de prijs-kwaliteitverhouding ben ik enthousiast, al helemaal als je kijkt naar het rijcomfort en de vele opties die de auto herbergt. Als ik dat allemaal bij elkaar optel, kom ik als cijfer uit op een mooie 8!"

Specificaties

Merk: Renault

Model: Megane Estate

Type: DCI 110 GT-Line

Transmissie: Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1461 cc

Vermogen: 110 pk

Koppel: 206 Nm

Verbruik: 1 op 27

Acceleratie: (0 tot 100 km/u) 11,3 sec

Topsnelheid: 188 km/u

Uitrusting: Pack Easy park assist, R-Link 8,7", Metallic lak

Verkoopprijs: ? 31.575

Leaseprijs : ? 625 (full operational,

obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanaf prijs: ? 21.390,-

Auto geleverd door: Hans Jongerius Renault & Dacia Touwslagersweg 16 - 3449 HX Woerden T 0348 435700 - www.hansjongerius.nl
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement