Opel Insignia Grand Sport

Magazines | Utrecht Business Nr 3 - 2017 | Lees volledige uitgave online

Opel Insignia

Grand Sport

Jasper van den Breul

"Wow, ik was al verliefd op het oude model, maar Opel heeft zichzelf weer overtroffen. De leren bekleding met ventilatie zorgde voor een aangename temperatuur, terwijl het buiten meer dan dertig graden is. De navigatie is een uitkomst, zeer luxe en compleet. Ook het beeld in de voorruit van de bestuurder vond ik een mooie optie. Met deze luxe en dit comfort is de prijs zeer netjes. Zowel zakelijk als privé een aanrader, waar ik zeker over ga nadenken."

Maurice SChill

"Een zeer ruime auto en heel netjes afgewerkt. De stoelen zijn prettig en de koeling is een absolute plus. Het 360 graden zicht is ook een mooie toevoeging. Een goede stap voorwaarts t.o.v. het vorige model."

Marc Tempel

"Een mooie afwerking, erg stil en zakelijk zeer representatief. De stoelen zijn erg fijn en goed voor veel kilometers. Het audiosysteem is zeer uitgebreid met ongekend veel mogelijkheden. Mooie camerabeelden vanuit de auto en een handig head-up display. Echt een mooie, stille en comfortabele reisauto. Hij hoort in de top 3 van auto's in deze prijsklasse."

Dirk van Hamersveld

"Topauto, echte Duitse degelijkheid. De stoelen zijn goed, het comfort is groot en de hulpmiddelen ? zoals navigatie en camera ? top. Qua prijs vind ik het weinig geld voor zó veel auto. Zeer geschikt als zakelijke auto, van mij krijgt 'ie een 9!"

Dealer: Henri & Herman

Afgevaardigde tijdens testdag: Dennis Lekkerkerker

Specificaties Merk: Opel Model: Insignia Grand Sport Type: 1.6 CDTi Business Executive Transmissie: Automaat Cilinderinhoud: 1598 cc Vermogen: 136 pk Koppel: 320 Nm Verbruik: 19,6/100 km Acceleratie: (0 tot 100 km/u): 10,5 sec Topsnelheid: 203 km/u Uitrusting (speciale opties): Premium Lederen bekleding, Draadloos opladen mobiele telefoon, head up display, Apple carplay, 360 graden camera. Verkoopprijs: ? 38.750,- incl. BTW Leaseprijs: ? 725,- (full operational, obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw) Vanafprijs: ? 32.700,- Auto geleverd door: Henri & Herman Opel Meijewetering 1 - 3543 AA Utrecht T 030 2411515 - www.henriherman.nl

"Wow, ik was al verliefd op het oude model, maar Opel heeft zichzelf weer overtroffen."

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement