Mazda MX-5 Roadster

Magazines | Utrecht Business Nr 3 - 2017 | Lees volledige uitgave online

Mazda MX-5 Roadster

Dealer: Autobedrijf Knoop Maarssen - Breukelen

Afgevaardigde tijdens testdag: Sam Mohamoud Ali ? Frank Slagter

Willem Roggeveen

"De auto stuurt zeer direct en heeft een lage zit, die prima bij deze auto past. Natuurlijk zijn er dingen op- en aan te merken, maar daarbij komt het aan op smaak en wat je gewend bent. Het geweldige aan deze auto is de hoge funfactor en het retro-achtige karakter ? het is net een oude Engelse sportwagen. Voor de fun en vrijheid zeker het overwegen waard. Het is heel lang geleden dat ik zo leuk gereden heb. De prijs is ook nog eens redelijk."

Dirk van Hamersveld

"Een heerlijke en speelse motor. Geweldige auto! Hij is laag en lekker sportief. De prijs vind ik voor zo'n leuke en speelse auto superlaag. Ik geef 'm een 9,5!"

Maurice Schill

"Een super sportieve auto. Goede stoelen, maar de armsteun is wat hard. Audiomiddelen en navigatiesysteem zijn perfect: helder en overzichtelijk. De prijs-kwaliteitverhouding is zeer gunstig. Eigenlijk zou iedereen zo'n auto op de oprit willen én moeten hebben. Al met al een superleuke en sportieve cabrio!"

Jeroen Sölner

"Een sportieve auto, écht leuk om in te rijden. Hierin rijd je vanzelf met een glimlach op je gezicht. Het overwegen zeker waard, maar dan echt vooral voor de fun!"

Specificaties Merk: MAZDA Model: MX-5 Type: Skyactiv-G 131 GT-M Transmissie: Handgeschakeld Cilinderinhoud: 1496 cc Vermogen: 131 pk Koppel: 150 Nm Verbruik: 15,1 l/100 km Acceleratie: (0 tot 100 km/u): 8,3 sec Topsnelheid: 204 km/u Uitrusting (speciale opties): BOSE® audiosysteem, Adaptieve bochtenverlichting (AFLS), Blind Spot Monitoring, Rear Cross Trafic Alert DAB+, licht- en regensensor, Verkoopprijs: ? 35.880,- Leaseprijs: ? 608,- (full operational, obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw) Vanafprijs: ? 31.880,-

Auto geleverd door:

Autobedrijf Knoop Mazda

Kometenweg 7 - 3606 BD Maarssen

T 0346 586444 - www.knoopweb.nl

"Voor de fun en vrijheid zeker het overwegen waard."

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement